Werken bij Kamphorst Personeel

Bij Kamphorst staan wij open voor nieuw talent. Ambieer jij een baan in de arbeidsbemiddeling? Bij Kamphorst kun jij je dromen waar maken.

De arbeidsmarkt is altijd in beweging. Geen dag is hetzelfde! Met jouw input draag je bij aan het succes van morgen. Kamphorst Personeel is een vooruitstrevende organisatie. Onze persoonlijke aanpak is kenmerkend voor onze werkwijze en maatwerk is ons uitgangspunt.

In je dagelijkse werkzaamheden vind je bij Kamphorst vrijheid in denken, doen en ondernemen. We bieden je ruimte om het beste uit jezelf te halen. Er wordt gewerkt in hechte teams. We houden van hard werken maar ook van plezier. Daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten voor onze medewerkers.

Vacatures

Wij hebben momenteel meerdere vacatures openstaan binnen Kamphorst:

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer nu!

Open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in een dienstverband bij Kamphorst maar zijn er op dit moment geen passende vacatures? Stuur een open sollicitatie!

Open sollicitatie

Nieuwe vacatures?

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
© Copyright 2023 Kamphorst Personeel, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie