Vacatures Inkoop

bekijk ons actuele aanbod van inkoop- en logistieke vacatures hier. Toch op zoek naar andere vacatures? Natuurlijk kunt u ook een open sollicitatieformulier invullen: open sollicitatie. Of check onze handige en zeer nuttige sollicitatie tips!

De vacatures Inkoop valt onder de functiegroep Inkoop & Logistiek, er is dan ook een sterke relatie tussen beiden. Vooral het operationele deel valt vaak onder de logistiek. Goederen en diensten worden bij externe leveranciers ingekocht. Het inkoopproces is onderverdeeld in strategische/ tactische en operationele inkoop. Bij strategische inkoop wordt een keuze gemaakt welke leverancier de goederen of diensten mag leveren tegen welke prijs en inkoopvoorwaarden. Bij operationele inkoop worden bestellingen gedaan van bekende producten en diensten die binnen een raamcontract vallen. Ook worden de levertijden bewaakt. Complexe (productie)planningen worden vereenvoudigd met MRP, ERP en EDI.
Enkele functienamen behorende bij de vacatures Inkoop zijn Inkoper, Assistent Inkoper, Inkoopmanager, Strategisch Inkoper, Buyer en Manager Inkoop & Logistiek.

 

Vacatures bij Kamphorst

In Midden Nederland weten opdrachtgevers Kamphorst goed te vinden wanneer zij vacatures Inkoop hebben. Als hét bureau voor MBO vacatures en HBO vacatures in het Office Segment hebben wij veel ervaring met de invulling van vacatures in het vakgebied inkoop. Omdat wij succesvol zaken doen met zowel het MKB in Midden Nederland als met grote multinationals , vindt u naast operationele inkoopfuncties ook strategische inkoopvacatures bij Kamphorst.

Kijk in ons complete overzicht van vacatures of uw vacature er tussen staat. Staat die vacature nu niet in de lijst? Vul ons open sollicitatie formulier in, dan zal één van onze adviseurs contact met u opnemen om uw wensen door te spreken.

Voor vragen of meer informatie kunt u ons ook bereiken via onze vestigingen