Vacatures Secretaresse

Via de link vacature Secretaresse vindt u al onze secretariële en managementondersteunende vacatures. Voor onze volledige vacatureoverzicht kunt u op vacatures klikken of via onze zoekmodule naar uw nieuwe baan zoeken.

De werkzaamheden die behoren bij deze vacatures hebben veelal een administratief ondersteunend karakter. Een paar taken zijn bijvoorbeeld agendabeheer, notuleren en telefoon-, mail- en postbehandeling. Toch kunnen er in deze functies een grote verscheidenheid aan werkzaamheden voorkomen, afhankelijk van het niveau van de vacature. Een Directie Secretaresse / Office Manager is vaak een spin in het web omdat veel bedrijfsmatige zaken via deze persoon lopen. Hij / zij heeft dus veel inhoudelijke kennis van de organisatie. Ook kan de vacature Secretaresse in alle functiegroepen voorkomen. Bijvoorbeeld een Commercieel Secretaresse, een Financieel Secretaresse en een Medisch Secretaresse.

Vergelijkbare functietitels zijn Personal Assistent (PA), Directiesecretaresse, Secretarieel Medewerker, Afdelingssecretaresse en Officemanager.

 

Kamphorst Personeel

Omdat Kamphorst dé specialist in het Office Segment in Midden Nederland is, weten veel opdrachtgevers in de regio ons te vinden wanneer zij een vacature Secretaresse hebben. Door ons regionale karakter is Kamphorst sterk verbonden met het lokale MKB. Maar we mogen ook enkele grote multinationals tot onze klantenkring rekenen.
Check ons overzicht van vacatures, wellicht dat uw droom vacature er al tussen staat. Staat uw vacature er (nog) niet tussen, laat ons dan voor u op zoek gaan. Vul ons open sollicitatieformulier in.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op