Wij denken in oplossingen
en mogelijkheden

 

Uitzenden

De uitzend methode van Kamphorst Personeelsdiensten is een geschikte oplossing als u snel ondersteuning nodig heeft maar niet het formele werkgeverschap wenst te dragen. U zet een opdracht uit, Kamphorst zoekt en selecteert voor u een kandidaat en u betaalt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren. Uitzenden wordt ingezet tijdens piekperiodes, bij langdurige afwezigheid van eigen personeel, oproep werkzaamheden, het creëren van een flexibele schil of als manier van instroom als u voornemens bent een kandidaat voor langere tijd aan te nemen.

Optimale flexibiliteit

Bij de uitzendformule maakt u gebruik van een inleenconstructie en huurt u personeel in bij Kamphorst voor de duur van de opdracht. Uitzenden is mogelijk voor korte en lange termijn opdrachten. Er is bij uitzenden geen sprake van een minimale afname.

Mogelijkheid tot overname

Bent u tevreden over uw uitzendkracht? Dan is het mogelijk om de kandidaat over te nemen en zelf een contract aan te bieden. Afhankelijk van de duur van de opdracht kan dit in sommige gevallen zelfs kosteloos.

Geen werkgeversrisico

Kamphorst draagt het formele werkgeverschap. Dat betekent dat de uitzendkracht officieel bij ons in dienst treedt en wij verantwoordelijk zijn voor de volledige werkgeversadministratie.

Gedegen begeleiding

Tijdens de inleenperiode blijft Kamphorst betrokken en onderhouden wij contact over de voortgang.

Veilig en vertrouwd

Kamphorst is aangesloten bij de ABU en SNA gecertificeerd. Voor u houdt dit in dat wij de belangen van werknemers en werkgevers duidelijk voor ogen hebben en beide partijen zekerheid, kwaliteit en financiële betrouwbaarheid garanderen.

Voordelen van uitzenden:

  • Geen personeelsadministratie
  • Geen doorlopende kosten bij ziekte
  • Geen contractuele verplichtingen
  • Geen vooruitbetaling
  • U betaalt alleen de uren die worden afgenomen
  • U betaalt een all in tarief zonder bijkomende verassingen
  • Volledige flexibiliteit

Vacatures
inUtrechtse Heuvelrug
Ben jij ervaren in het voeren van complexe financiële administraties en in het bezit van een relevant hbo-diploma? Bovendien beschikbaar voor 40 uur en gewend om in het Engels te communiceren op zakelijk niveau? Dan hebben wij een interessante functie op een prachtige locatie op de Utrechtse Heuvelrug voor jou beschikbaar!
inHouten
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een commercieel talent. Wie ben jij? Iemand met een afgeronde hbo-opleiding en met 0 - 3 jaar werkervaring die graag in de automotive wil werken. Je bent leergierig en ambitieus. Daarnaast signaleer jij de commerciële kansen en ben je een dienstverlener in hart en nieren! Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan nu verder. 
inNieuwegein
Voor een opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Planner (m/v). Kun jij goed plannen en behoud jij het overzicht? Dan ontvangen wij graag jouw CV!
inHilversum
Vacature Online Marketeer gezocht met kennis van het optimaliseren van websites inclusief achterliggende procedures. Deze vacature is ontstaan om een geheel nieuw platform op de markt te lanceren. Ben jij op korte termijn, fulltime, beschikbaar en heb je affiniteit met retail? Lees verder voor meer informatie.
inNieuwegein
Heb jij enkele jaren eraring als Telefoniste Receptioniste en ben je op zoek naar een professionele organisatie waar je voor 24 uur per week aan de slag kunt? Het betreft een duo-baan, wij zoeken 2 parttimers. Lijkt dit je leuk? Dan is dit team  op zoek naar jou!
inNieuwegein
Voor een technische handelsonderneming in Nieuwegein, zijn wij op zoek naar een Marketing Medewerker Evenementen. In deze functie organiseer jij evenementen en beurzen en ligt de focus op de realisatie van campagnes.  
Alle vacatures
Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons weten naar welke vacatures u op zoek bent en wij informeren u!

Klik hier!

© Copyright 2018 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
X
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Kamphorst Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.