Wij denken in oplossingen en mogelijkheden

 

Vind je nieuwe baan bij Kamphorst Personeelsdiensten!

Bij Kamphorst weten wij dat solliciteren een serieuze aangelegenheid is. Op Jobboards zoeken naar interessante office vacatures, intensief aanwezig zijn op Social Media kanalen en goede motivatiebrieven schrijven nemen veel tijd in beslag. Kamphorst kan uw brug zijn naar een nieuwe baan.

Kamphorst heeft een brede variatie aan vacatures. Voor een totaaloverzicht verwijzen we u graag naar onze vacatures waar u een zoekselectie kunt maken in ons aanbod. Alle vacatures die u bij ons op de website vindt zijn altijd actueel!

Ook kunt u een Job Search Agent aanmaken. Middels uw eigen match criteria brengen wij u per e-mail automatisch op de hoogte van nieuwe vacatures binnen uw vakgebied.

Mochten er op dit moment geen passende vacatures bij staan, dan is het zinvol om uw CV bij ons onder onze aandacht te brengen door middel van een open sollicitatie. Wellicht kunnen wij u dan op een ander moment van dienst zijn.

Inschrijven en een afspraak maken voor onze vacatures is geheel vrijblijvend en kosteloos. Uiteraard worden uw persoonlijke gegevens discreet behandeld.

Volg onze vacatures

Volg ons ook op Facebook: Kamphorst Personeelsdiensten, onze LinkedIn Groep: Kamphorst Vacatures en op Twitter: KamphorstWenS.

Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons weten naar welke vacatures u op zoek bent en wij informeren u!

Klik hier!

Nieuwe vacatures?

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
© Copyright 2019 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.