Wij denken in oplossingen
en mogelijkheden

 

Sociaal Domein

Jeltema & Kamphorst Detachering is een partnerorganisatie van Kamphorst Personeelsdiensten en is gespecialiseerd in de bemiddeling van hoogopgeleide professionals binnen het gemeentelijk sociaal domein. Onze professionals worden op basis van detachering ingezet bij gemeenten in het hele land, maar ook ZZP’ers vinden via ons bureau uitdagende nieuwe opdrachten.

Voor een compleet beeld over Jeltema & Kamphorst Detachering bezoekt u de website van deze organisatie!

In het sociaal domein hebben drie belangrijke transities plaatsgevonden, met de komst van de Participatiewet, de Jeugdwet en de nieuwe WMO. Vanuit het uitgangspunt dat zorg en ondersteuning van burgers het beste lokaal georganiseerd kan worden, wordt de verantwoordelijkheid van gemeenten in het sociaal domein steeds groter. De transities vragen om een nieuwe manier van werken, wat een grote uitdaging meebrengt voor gemeenten en haar werknemers. Gemeentelijke medewerkers dienen te beschikken over specialistische en actuele kennis van de nieuwe wetgeving en werkwijze. Gemeenten hebben behoefte aan specialisten die mensen in hun eigen kracht en netwerk kunnen plaatsen, flexibel zijn, verbindingen kunnen leggen en op verschillende gebieden (integraal) inzetbaar zijn.

Jeltema & Kamphorst Detachering kiest bewust voor specialisatie door te focussen op het sociaal domein. Door deze specialisatie zijn wij in staat om een verdieping te maken in de materie en de ontwikkelingen in het veld. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van ons selectieproces en zijn wij in staat om maatwerk te leveren. Samen met de betreffende gemeente brengen wij in kaart welke kennis en ervaring de nieuwe medewerkers in huis moeten hebben. Na een zorgvuldige selectie worden de medewerkers op detacheringsbasis ingezet bij de gemeente.

Opleiding & Scholing

In overleg met de gemeente en de werknemer bieden wij zowel vooraf als tijdens opdrachten uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Wij focussen hierbij zoveel mogelijk op de individuele werknemer en de kennis of vaardigheden die deze werknemer verder dient te ontwikkelen voor een adequate uitoefening van zijn of haar opdracht. Onze werknemers bieden wij naast functiegerichte opleidingen ook ontwikkeltrajecten welke aansluiten bij persoonlijke ambities. Maatwerk, overleg en aandacht voor de specifieke werknemer en gemeente zijn onze uitgangspunten.

Werknemers

Bij Jeltema & Kamphorst Detachering werken we vanuit het uitgangspunt dat aandacht voor de specifieke werknemer centraal moet staan. Samen met jou bekijken we wat jouw kennis, ervaring en specialiteit is. Maar we kijken ook bewust naar jouw wensen. Wil jij je blijven ontwikkelen, ben je ambitieus en wil je een volgende stap in je carrière maken? Dan is Jeltema & Kamphorst Detachering voor jou de ideale partner!

Contact

Wil je meer informatie over onze werknemers en opdrachtgevers? Bezoek dan de website www.jeltemakamphorst.nl  of neem contact op met Wouter Jeltema, Adviseur Sociaal Domein, telefonisch via 0317 620 722 of stuur een email: jeltema@kamphorstpersoneelsdiensten.nl.
Vacatures
inUtrechtse Heuvelrug
Ben jij ervaren in het voeren van complexe financiële administraties en in het bezit van een relevant hbo-diploma? Bovendien beschikbaar voor 40 uur en gewend om in het Engels te communiceren op zakelijk niveau? Dan hebben wij een interessante functie op een prachtige locatie op de Utrechtse Heuvelrug voor jou beschikbaar!
inHouten
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een commercieel talent. Wie ben jij? Iemand met een afgeronde hbo-opleiding en met 0 - 3 jaar werkervaring die graag in de automotive wil werken. Je bent leergierig en ambitieus. Daarnaast signaleer jij de commerciële kansen en ben je een dienstverlener in hart en nieren! Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan nu verder. 
inNieuwegein
Voor een opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Planner (m/v). Kun jij goed plannen en behoud jij het overzicht? Dan ontvangen wij graag jouw CV!
inHilversum
Vacature Online Marketeer gezocht met kennis van het optimaliseren van websites inclusief achterliggende procedures. Deze vacature is ontstaan om een geheel nieuw platform op de markt te lanceren. Ben jij op korte termijn, fulltime, beschikbaar en heb je affiniteit met retail? Lees verder voor meer informatie.
inNieuwegein
Heb jij enkele jaren eraring als Telefoniste Receptioniste en ben je op zoek naar een professionele organisatie waar je voor 24 uur per week aan de slag kunt? Het betreft een duo-baan, wij zoeken 2 parttimers. Lijkt dit je leuk? Dan is dit team  op zoek naar jou!
inNieuwegein
Voor een technische handelsonderneming in Nieuwegein, zijn wij op zoek naar een Marketing Medewerker Evenementen. In deze functie organiseer jij evenementen en beurzen en ligt de focus op de realisatie van campagnes.  
Alle vacatures
Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons weten naar welke vacatures u op zoek bent en wij informeren u!

Klik hier!

© Copyright 2018 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
X
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Kamphorst Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.