Wij denken in oplossingen en mogelijkheden

 

Sociaal Domein

Jeltema & Kamphorst Detachering is een partnerorganisatie van Kamphorst Personeelsdiensten en is gespecialiseerd in de bemiddeling van hoogopgeleide professionals binnen het gemeentelijk sociaal domein. Onze professionals worden op basis van detachering ingezet bij gemeenten in het hele land, maar ook ZZP’ers vinden via ons bureau uitdagende nieuwe opdrachten.

Voor een compleet beeld over Jeltema & Kamphorst Detachering bezoekt u de website van deze organisatie!

In het sociaal domein hebben drie belangrijke transities plaatsgevonden, met de komst van de Participatiewet, de Jeugdwet en de nieuwe WMO. Vanuit het uitgangspunt dat zorg en ondersteuning van burgers het beste lokaal georganiseerd kan worden, wordt de verantwoordelijkheid van gemeenten in het sociaal domein steeds groter. De transities vragen om een nieuwe manier van werken, wat een grote uitdaging meebrengt voor gemeenten en haar werknemers. Gemeentelijke medewerkers dienen te beschikken over specialistische en actuele kennis van de nieuwe wetgeving en werkwijze. Gemeenten hebben behoefte aan specialisten die mensen in hun eigen kracht en netwerk kunnen plaatsen, flexibel zijn, verbindingen kunnen leggen en op verschillende gebieden (integraal) inzetbaar zijn.

Jeltema & Kamphorst Detachering kiest bewust voor specialisatie door te focussen op het sociaal domein. Door deze specialisatie zijn wij in staat om een verdieping te maken in de materie en de ontwikkelingen in het veld. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van ons selectieproces en zijn wij in staat om maatwerk te leveren. Samen met de betreffende gemeente brengen wij in kaart welke kennis en ervaring de nieuwe medewerkers in huis moeten hebben. Na een zorgvuldige selectie worden de medewerkers op detacheringsbasis ingezet bij de gemeente.

Opleiding & Scholing

In overleg met de gemeente en de werknemer bieden wij zowel vooraf als tijdens opdrachten uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Wij focussen hierbij zoveel mogelijk op de individuele werknemer en de kennis of vaardigheden die deze werknemer verder dient te ontwikkelen voor een adequate uitoefening van zijn of haar opdracht. Onze werknemers bieden wij naast functiegerichte opleidingen ook ontwikkeltrajecten welke aansluiten bij persoonlijke ambities. Maatwerk, overleg en aandacht voor de specifieke werknemer en gemeente zijn onze uitgangspunten.

Werknemers

Bij Jeltema & Kamphorst Detachering werken we vanuit het uitgangspunt dat aandacht voor de specifieke werknemer centraal moet staan. Samen met jou bekijken we wat jouw kennis, ervaring en specialiteit is. Maar we kijken ook bewust naar jouw wensen. Wil jij je blijven ontwikkelen, ben je ambitieus en wil je een volgende stap in je carrière maken? Dan is Jeltema & Kamphorst Detachering voor jou de ideale partner!

Contact

Wil je meer informatie over onze werknemers en opdrachtgevers? Bezoek dan de website www.jeltemakamphorst.nl  of neem contact op met Wouter Jeltema, Adviseur Sociaal Domein, telefonisch via 0317 620 722 of stuur een email: jeltema@kamphorstpersoneelsdiensten.nl.

Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons weten naar welke vacatures u op zoek bent en wij informeren u!

Klik hier!

Nieuwe vacatures?

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
© Copyright 2019 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.