Secretariele vacatures

Wij bieden een breed aanbod van office functies, waaronder secretariele vacatures als Personal Assistent, Secretaresse, Management Assistent, Office Manager, Executive assistant of gelijkwaardig. Wij bieden dé functie, in de regio, aansluitend op uw ervaring en wensprofiel. 

Via de filter links kunt u verder selecteren op uw wensen.

Filters

Gewenst aantal uren

Kunt u de ideale baan niet vinden in ons aanbod? 

Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze adviseurs voor een persoonlijk gesprek over onze secretariele vacatures. Ons toegewijde team is er om naar u te luisteren en samen de perfecte volgende stap in uw carrière te vinden. We erkennen dat iedereen uniek is, met eigen ambities en dromen, en streven ernaar om een ervaring op maat te bieden waarin uw wensen voorop staan.

We denken met plezier mee over passende secretariele vacatures in uw regio. Wat maakt u enthousiast? Waar liggen uw ambities en wat zorgt ervoor dat u elke dag met plezier naar het werk gaat? Wij staan klaar om hierbij te ondersteunen! Dankzij onze expertise en ons uitgebreide netwerk in verschillende sectoren kunnen we u koppelen aan kansen die echt bij u passen.

Bent u onzeker over de juiste carrièrestap voor dit moment? Probeer dan de test op Kamphorst Helpt. Deze zorgvuldig ontworpen test biedt inzicht in uw professionele voorkeuren en mogelijkheden. Het is een simpele maar effectieve tool om uw carrièrepad te verduidelijken en u te ondersteunen bij het nemen van beslissingen over uw toekomst.