Wij denken in oplossingen en mogelijkheden

 

Snel zoeken
inSoest
Voor deze dynamische organisatie waar jij met 10 collega's samenwerkt, ben jij volledig verantwoordelijk voor de financiële administratie. Debiteuren, crediteuren, grootboek- en projectadministratie zijn helemaal jouw terrein! Het direct administratief ondersteunen van de Directeur behoort ook tot jouw diverse takenpakket. 
inVeenendaal
Jij bouwt als Technisch commercieel talent mee aan verdere groei van de organisatie! Jij hebt affiniteit met techniek én bent commercieel ingesteld. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een fulltime Technisch commercieel medewerker binnendienst. Binnen een klein team bied je allround ondersteuning aan de afdeling Verkoop en Service en lever je een positieve bijdrage aan het uitbouwen van de Nederlandse verkooporganisatie
inWageningen
Aan de slag als Projectleider binnen een hoogwaardig kwaliteitsbedrijf? Bekijk het profiel en reageer!
inHouten
Jij bent verantwoordelijk voor de klantenservice van één specifiek product. Je staat de klanten te woord wanneer er vragen zijn en verwerkt de verzoeken die kunnen ontstaan vanuit de klant. Een functie waarbij je zowel in teamverband als individueel te werk gaat!
inHouten
Jij hebt affiniteit met elektrotechniek, bent geïnteresseerd in audiotechniek én bent commercieel ingesteld. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een fulltime Commercieel Medewerker Binnendienst: een adviserende rol met administratieve taken en contact met klanten!!
inVianen
Als Werkvoorbereider bewerk jij tekeningen in Autocad en heb jij oog voor detail. Je hebt affiniteit met verspanende technieken.
Alle vacatures

Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons weten naar welke vacatures u op zoek bent en wij informeren u!

Klik hier!

Nieuwe vacatures?

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Schrijf je in!
Bekijk ons team
Bekijk ons team!
Nieuws
Lees meer over ons
Vraag ons magazine aan!
© Copyright 2019 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.