Wij denken in oplossingen
en mogelijkheden

 

Over Kamphorst Personeelsdiensten

Kamphorst is een allround personeelsdienstverlener. Wij ondersteunen werkgevers en werkzoekenden professioneel en vakkundig op het gebied van personeelsdiensten. Wij denken in oplossingen en mogelijkheden.

Veelzijdige service

Met ons complete dienstenpakket en ervaren specialisten is Kamphorst een partner op verschillende niveaus. Heeft u een tijdelijk probleem? Zoekt u een permanente oplossing of wilt u administratieve ondersteuning bij uw werkgeverschap? Kamphorst heeft voor ieder vraagstuk een passende dienst en oplossing.

Ons dienstenpakket bestaat uit:

  • Werving en Selectie 
  • Uitzenden 
  • Payroll 
  • Interim 
  • Detacheren 
  • Arbeidspsychologisch onderzoek

Flexibiliteit

HR dienstverlening is mensenwerk. Afgestemd op individuele wensen en persoonlijkheden. In een veranderende arbeidsmarkt vraagt dat om een snelle benadering en flexibele houding. Kamphorst is een flexibele partner en kan snel inspelen op uw behoeftes. Ook bij dringende zaken buiten reguliere kantoortijden.

Stabiliteit

Met meer dan 15 jaar ervaring heeft Kamphorst sinds de opstart in 2000 een stabiele marktpositie verworven. Onze hechte teams bestaan uit ervaren adviseurs. Bij Kamphorst Personeelsdiensten zijn we trots op een laag verloop. Hierdoor werkt u samen met adviseurs waar u een band mee kunt opbouwen. Zij kennen uw organisatie en zijn uw vaste aanspreekpunt.

Sparringspartner

Naast het uitgebreide dienstenaanbod vindt u in Kamphorst een waardevolle partner als het gaat om het uitwisselen van informatie en kennisdeling. Als specialist zijn wij op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in de markt en op het gebied van Wet- en Regelgeving. Wij zien het als onze taak om deze informatie met u te delen. Als ABU-lid en SNA gecertificeerde organisatie kunt u daarnaast rekenen op de voordelen en zekerheden die u verdient.

Persoonlijk

Een jarenlange samenwerking tussen Kamphorst en opdrachtgevers is geen unicum. Eerder een vanzelfsprekendheid. Onze persoonlijke touch is kenmerkend voor onze werkwijze. Daarbij kunt u altijd rekenen op een deskundig en eerlijk advies.
Vacatures
inUtrechtse Heuvelrug
Ben jij ervaren in het voeren van complexe financiële administraties en in het bezit van een relevant hbo-diploma? Bovendien beschikbaar voor 40 uur en gewend om in het Engels te communiceren op zakelijk niveau? Dan hebben wij een interessante functie op een prachtige locatie op de Utrechtse Heuvelrug voor jou beschikbaar!
inHouten
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een commercieel talent. Wie ben jij? Iemand met een afgeronde hbo-opleiding en met 0 - 3 jaar werkervaring die graag in de automotive wil werken. Je bent leergierig en ambitieus. Daarnaast signaleer jij de commerciële kansen en ben je een dienstverlener in hart en nieren! Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan nu verder. 
inNieuwegein
Voor een opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Planner (m/v). Kun jij goed plannen en behoud jij het overzicht? Dan ontvangen wij graag jouw CV!
inHilversum
Vacature Online Marketeer gezocht met kennis van het optimaliseren van websites inclusief achterliggende procedures. Deze vacature is ontstaan om een geheel nieuw platform op de markt te lanceren. Ben jij op korte termijn, fulltime, beschikbaar en heb je affiniteit met retail? Lees verder voor meer informatie.
inNieuwegein
Heb jij enkele jaren eraring als Telefoniste Receptioniste en ben je op zoek naar een professionele organisatie waar je voor 24 uur per week aan de slag kunt? Het betreft een duo-baan, wij zoeken 2 parttimers. Lijkt dit je leuk? Dan is dit team  op zoek naar jou!
inNieuwegein
Voor een technische handelsonderneming in Nieuwegein, zijn wij op zoek naar een Marketing Medewerker Evenementen. In deze functie organiseer jij evenementen en beurzen en ligt de focus op de realisatie van campagnes.  
Alle vacatures
Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons weten naar welke vacatures u op zoek bent en wij informeren u!

Klik hier!

© Copyright 2018 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
X
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Kamphorst Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.