Wij denken in oplossingen
en mogelijkheden

 

Vind je nieuwe baan bij Kamphorst Personeelsdiensten!

Bij Kamphorst weten wij dat solliciteren een serieuze aangelegenheid is. Op Jobboards zoeken naar interessante office vacatures, intensief aanwezig zijn op Social Media kanalen en goede motivatiebrieven schrijven nemen veel tijd in beslag. Kamphorst kan uw brug zijn naar een nieuwe baan.

Kamphorst heeft een brede variatie aan vacatures. Voor een totaaloverzicht verwijzen we u graag naar onze vacatures waar u een zoekselectie kunt maken in ons aanbod. Alle vacatures die u bij ons op de website vindt zijn altijd actueel!

Ook kunt u een Job Search Agent aanmaken. Middels uw eigen match criteria brengen wij u per e-mail automatisch op de hoogte van nieuwe vacatures binnen uw vakgebied.

Mochten er op dit moment geen passende vacatures bij staan, dan is het zinvol om uw CV bij ons onder onze aandacht te brengen door middel van een open sollicitatie. Wellicht kunnen wij u dan op een ander moment van dienst zijn.

Inschrijven en een afspraak maken voor onze vacatures is geheel vrijblijvend en kosteloos. Uiteraard worden uw persoonlijke gegevens discreet behandeld.

Volg onze vacatures

Volg ons ook op Facebook: Kamphorst Personeelsdiensten, onze LinkedIn Groep: Kamphorst Vacatures en op Twitter: KamphorstWenS.

Vacatures
inUtrechtse Heuvelrug
Ben jij ervaren in het voeren van complexe financiële administraties en in het bezit van een relevant hbo-diploma? Bovendien beschikbaar voor 40 uur en gewend om in het Engels te communiceren op zakelijk niveau? Dan hebben wij een interessante functie op een prachtige locatie op de Utrechtse Heuvelrug voor jou beschikbaar!
inHouten
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een commercieel talent. Wie ben jij? Iemand met een afgeronde hbo-opleiding en met 0 - 3 jaar werkervaring die graag in de automotive wil werken. Je bent leergierig en ambitieus. Daarnaast signaleer jij de commerciële kansen en ben je een dienstverlener in hart en nieren! Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan nu verder. 
inNieuwegein
Voor een opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Planner (m/v). Kun jij goed plannen en behoud jij het overzicht? Dan ontvangen wij graag jouw CV!
inHilversum
Vacature Online Marketeer gezocht met kennis van het optimaliseren van websites inclusief achterliggende procedures. Deze vacature is ontstaan om een geheel nieuw platform op de markt te lanceren. Ben jij op korte termijn, fulltime, beschikbaar en heb je affiniteit met retail? Lees verder voor meer informatie.
inNieuwegein
Heb jij enkele jaren eraring als Telefoniste Receptioniste en ben je op zoek naar een professionele organisatie waar je voor 24 uur per week aan de slag kunt? Het betreft een duo-baan, wij zoeken 2 parttimers. Lijkt dit je leuk? Dan is dit team  op zoek naar jou!
inNieuwegein
Voor een technische handelsonderneming in Nieuwegein, zijn wij op zoek naar een Marketing Medewerker Evenementen. In deze functie organiseer jij evenementen en beurzen en ligt de focus op de realisatie van campagnes.  
Alle vacatures
Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons weten naar welke vacatures u op zoek bent en wij informeren u!

Klik hier!

© Copyright 2018 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
X
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Kamphorst Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.