Wij denken in oplossingen en mogelijkheden

 

Snel zoeken

Marketing vacatures

Klik op marketing vacatures voor al onze Marketing / Communicatie vacatures. U kunt ook ons complete overzicht van vacatures bekijken of een open sollicitatie doen. Heeft u al een sollicitatiegesprek gepland staan, check dan onze sollicitatie tips!

De marketing vacatures vallen onder de functiegroep Marketing en Communicatie. De werkzaamheden die verricht worden in marketing vacatures zijn onder andere het op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de markt, het bepalen van de marketingstrategie, marketing plannen opstellen, ontwikkelen van advertentiemateriaal, acties en evenementen. Enkele functienamen behorende bij marketing vacatures: Marketing medewerker, Marketing Communicatie medewerker, PR medewerker, Online Marketeer, Marktonderzoeker, Brand Manager, etc.
Er bestaan marketing vacatures van verschillende niveau's. Van LBO tot WO+. Naar gelang het niveau zal de vacature meer of minder sturend zijn. Zo zal een Marketing medewerker op MBO niveau zich veelal bezig houden met marketing activiteiten plannen, marktonderzoek uitvoeren etc. Terwijl een Marketing Manager op HBO / WO+ niveau gaat onderzoeken hoe de diensten en/of producten van het bedrijf op de markt worden gezet en advies geeft aan directie om de (marketing)strategie te bepalen. Bij Kamphorst komt u marketing vacatures van ieder niveau tegen!

Marketing vacatures bij Kamphorst

Kamphorst is als office- specialist zeer bekend met marketing vacatures. Vind zelf uw nieuwe baan in ons complete overzicht van marketing vacatures. Ga naar ons overzicht van alle vacatures en selecteer de functiegroep Marketing / Communicatie of voer een trefwoord in.

Stond uw interessante vacature momenteel niet in het overzicht? Laat ons die vacature voor u vinden, en maak gebruik van de optie voor een open sollicitatie.

Wilt u meer informatie over marketing vacatures? Laat u door ons nader informeren en neem contact met ons op.

© Copyright 2019 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.