Solliciteren

Je solliciteert op: "Campus Recruiter IT (HBO-WO/40 uur)"

Personalia

Vermeld op uw CV svp liever geen; pasfoto, nationaliteit, geloofsovertuiging, politieke voorkeur
Kamphorst Personeelsdiensten neemt privacy zeer serieus en zal jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken en gebruiken. Je kunt het privacy reglement van Kamphorst Personeelsdiensten terugvinden op onze website en/of bij ons opvragen. We raden je aan dit Privacy Reglement aandachtig door te nemen.
Ja
Kamphorst Personeelsdiensten verzamelt als verantwoordelijke in de zin van de AVG, de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om de sollicitatie te verwerken en jou te koppelen aan één of meerdere vacatures. We bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot 12 maanden na de beëindiging van de procedure. Je kan Kamphorst Personeelsdiensten op elk moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming in te trekken. Meer informatie vind je in het Kamphorst Personeelsdiensten Privacy Statement.
Ja

Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons weten naar welke vacatures u op zoek bent en wij informeren u!

Klik hier!

Nieuwe vacatures?

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
© Copyright 2019 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.