Wij denken in oplossingen en mogelijkheden

 

Marissa Cornelissen

“Wacht niet op een kans, creëer het”.

Marissa Cornelissen

Adviseur Personeelsdienten in Rhenen

Over Marissa..

Welkom, mijn naam is Marissa. Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij Kamphorst als Adviseur Personeelsdiensten. Ik zie Kamphorst als een professionele en leerzame werkplek waar ik mij nog ver kan ontwikkelen en waar ik tegelijkertijd veel gezelligheid vind. Bij Kamphorst werken we samen toe naar mooie resultaten, dat is iets wat mij erg aanspreekt. Open, persoonlijk en transparant: zo kan ik onze werkwijze het beste omschrijven.

In mijn vrije tijd zit ik niet vaak stil, er is altijd wel iets te doen. Ik ga er graag op uit met mijn vriend, onze hond en camera om de mooiste beelden vast te leggen. Verder vind ik het heerlijk om bij te kletsen met vriendinnen onder het genot van een lekker hapje en drankje. De komende jaren hoef ik mij sowieso niet meer te vervelen, omdat wij onze (bijna) 200 jaar oude woonboerderij weer nieuw leven in gaan blazen.

Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons weten naar welke vacatures u op zoek bent en wij informeren u!

Klik hier!

Nieuwe vacatures?

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
© Copyright 2021 Kamphorst Personeel, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.