Wij denken in oplossingen en mogelijkheden

 

Evelina van Deuveren

 

"You don't have to see the whole staircase, just take the first step"

Evelina van Deuveren

Adviseur Sociaal Domein in Nijkerk

Over Evelina..

In 2018 ben ik komen werken bij Kamphorst Personeel. Ik werd benaderd door Yvette Renes met de vraag "zou je het leuk vinden om niet voor, maar bij Kamphorst te komen werken" in de rol van Vestigingsassistent. Ik heb direct gereageerd met "Ja!". Nu 3,5 jaar verder werk ik hier nog steeds met veel plezier. Binnen Kamphorst krijg je de ruimte om te groeien op je eigen tempo en ik ben van mening dat dit de juiste aanpak is. Dit merk je ook aan de teams onderling. Er heerst een prettige werksfeer, waarbij we elkaar aanmoedigen en daardoor ieder individu in zijn eigen kracht komt te staan. Dit is waardevol als werknemer maar ook zeker als mens!
Inmiddels ben ik werkzaam in het team Kamphorst Detachering en ook hierbij is de drive we gaan het "SAMEN" doen! Dit is de kracht van Kamphorst!

Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons weten naar welke vacatures u op zoek bent en wij informeren u!

Klik hier!

Nieuwe vacatures?

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
© Copyright 2021 Kamphorst Personeel, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.