Wij denken in oplossingen en mogelijkheden

 

Wouter Kamphorst

 

"Iedereen moet er een goed gevoel aan overhouden"

Wouter Kamphorst

Oprichter/Directeur Kamphorst Personeelsdiensten

Over Wouter..

Mijn naam is Wouter Kamphorst. Ik ben oprichter / Directeur van Kamphorst Personeelsdiensten. In 2000 ben ik in mijn eentje gestart als Adviseur op de vestiging in Rhenen.
Het basisidee was om het beste van de discipline Werving & Selectie te mixen met het beste van de discipline Uitzenden, om zo het regionale bedrijfsleven te bedienen met goed personeel dat uiteindelijk bij hun in dienst zou komen.
En… dat is goed gelukt! Honderden bedrijven / kandidaten hebben door de jaren heen een nieuwe collega / werkgever via ons gevonden.

Vandaag de dag werken we vanuit 4 locaties met meer dan gemotiveerde collega’s. Ik ben trots op onze club, waar prettige mensen werken. Servicegericht, kennis, loyaliteit en humor zijn steekwoorden die het eerste bij mij opkomen.
Verder ben ik (samen met mijn vrouw) trotse vader van drie tienermeiden. Gek op sport; voetbal (met name Feyenoord!), tennis, formule 1 en... verslaafd aan binge watching!

Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons weten naar welke vacatures u op zoek bent en wij informeren u!

Klik hier!

Nieuwe vacatures?

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
© Copyright 2021 Kamphorst Personeel, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.