Wij denken in oplossingen en mogelijkheden

 

Payroll

Kamphorst is specialist op het gebied van werkgeversadministratie en contractadministratie. U draagt een kandidaat aan en wij verzorgen het volledige werkgeverschap. Kamphorst neemt het juridisch werkgeverschap en alle bijbehorende arbeidsrechtelijke risico's en aansprakelijkheden van u over. In onderstaande tekst leest u meer informatie over payroll en onze werkwijze.

Specialisten in payroll

Kamphorst is specialist in flexibele personeelsinzet en jarenlang met succes actief op het gebied van payroll in uiteenlopende branches. Onze payrollspecialist Arjan Groothoff is het vaste gezicht van Kamphorst op het gebied van payroll. Hij is uw contactpersoon bij vragen en/of informatie.

Optimaal behoud van flexibiliteit

Bij Kamphorst zijn er diverse vormen van payrolling mogelijk. Wij bieden diversiteit in arbeidscontracten en uitbesteding van de werkgeversaansprakelijkheid. Zo is het mogelijk om uw medewerker bij Kamphorst te payrollen zelfs nadat er al een dienstverband tussen u en uw medewerker heeft plaatsgevonden.

Betrokken en servicegericht

Kamphorst is er voor werkgevers en werknemers. Wij leveren onze diensten op basis van persoonlijke wensen. U krijgt van ons altijd een eerlijk advies. Wij zijn geen ‘loonverwerkingsfabriek’ maar onderscheidend in onze aanpak. Wij staan voor persoonlijke aandacht en service voor werkgever en werknemer.

Medewerkers in goede handen

Bij Kamphorst zijn payroll medewerkers in goede handen. De meeste payroll medewerkers krijgen bij Kamphorst een contract voor bepaalde of zelfs onbepaalde tijd.

Veilig en vertrouwd

Kamphorst hecht veel waarde aan kwaliteit. Wij zijn aangesloten bij de ABU en NEN 4400-1 gecertificeerd. Voor u houdt dit in dat wij de belangen van werknemers en werkgevers duidelijk voor ogen hebben en beide partijen zekerheid, kwaliteit en financiële betrouwbaarheid garanderen.

Voordelen van payroll:

  • Hoge mate van flexibiliteit
  • Ontzorging en tijdsbesparing
  • Administratieve lasten verlichting
  • Minder werkgeversrisico’s en verplichtingen
  • Transparante personeelskosten en besparing
  • Lage tariefstelling
  • Oog voor de belangen van medewerkers

Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons weten naar welke vacatures u op zoek bent en wij informeren u!

Klik hier!

Nieuwe vacatures?

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
© Copyright 2021 Kamphorst Personeel, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.