Wij denken in oplossingen
en mogelijkheden

 

Werving en Selectie

Kamphorst Personeelsdiensten biedt u de mogelijkheid om het volledige traject van vacature aanvraag tot indiensttreding van een kandidaat aan ons uit te besteden. Op deze manier heeft u zelf geen omkijken naar tijdrovende werkzaamheden rondom een werving en selectieproces. Efficiënt en effectief.

Werving

Kamphorst maakt gebruik van diverse tools om voor u de juiste kandidaat te selecteren. Samen met u stellen wij een profiel op. Aan de hand van uw wensen bepalen wij welke middelen er worden ingezet om doeltreffend te werk te gaan.

 • Wij maken gebruik van een eigen en up-to-date database met meer dan 20.000 kandidaten
 • Kamphorst adverteert op alle grote en gerenommeerde vacaturebanken. Wij brengen uw vacature direct onder de aandacht bij een breed publiek
 • Kamphorst maakt optimaal gebruik van Sociale Media om een groot bereik te creëren
 • Kamphorst gaat actief voor u op zoek om passende kandidaten te searchen
 • Bij werving van specifieke doelgroepen beschikt Kamphorst over goede relaties met diverse instanties zoals Gemeenten en UWV

Indien gewenst kunnen wij op maat gemaakte campagnes starten.

Selectie

Het selecteren van de juiste kandidaat begint zodra u een vacature bij ons heeft uitgezet. Wij behandelen binnenkomende reacties vanaf de 1e minuut en zoeken actief naar passende kandidaten.

 • CV’s worden nauwkeurig gescreend en alle reacties worden beantwoord
 • Na een telefonische screening volgt een uitgebreid en persoonlijk intakegesprek bij ons op kantoor
 • Kamphorst beschikt over diverse middelen om kandidaten kleinschalig te testen en heeft een specialist in huis voor Arbeidspsychologische testen en assessments
 • We voeren een referentie check uit

Aanbod

U ontvangt van ons alleen CV’s van geschikte kandidaten. Het CV is voorzien van een uitgebreide toelichting en informatie naar aanleiding van het intakegesprek.

Bemiddeling

U beslist welke kandidaten u uitnodigt voor een kennismakingsgesprek. Kamphorst verzorgt alle administratieve handelingen zoals; gespreksplanning, het versturen van uitnodigingen / instructies en feedback naar aanleiding van het gesprek.

Nazorg

Wanneer de kandidaat bij u is gestart vinden wij het belangrijk dat er contact blijft over de voortgang. Een evaluatiegesprek maakt onderdeel uit van het eindtraject.

Garantieregeling

Kamphorst gaat voor kwaliteit! Als de kandidaat toch niet blijkt te voldoen aan uw verwachtingen dan gaan wij kosteloos op zoek naar vervanging. Vraag naar de voorwaarden.

Voordelen van Werving en Selectie:

 • U besteedt uw zoektocht uit aan een professional
 • U kunt rekenen op een deskundige en efficiënte werkwijze waarbij snelle en kwalitatief goede procedures worden nagestreefd
 • U ontvangt alleen CV’s van kandidaten die aansluiten op uw wensen
 • U bespaart op tijdrovende werkzaamheden zoals het lezen van CV’s, voeren van gesprekken en beantwoorden van sollicitaties
 • U bespaart op hoge advertentiekosten

Vacatures
inUtrechtse Heuvelrug
Ben jij ervaren in het voeren van complexe financiële administraties en in het bezit van een relevant hbo-diploma? Bovendien beschikbaar voor 40 uur en gewend om in het Engels te communiceren op zakelijk niveau? Dan hebben wij een interessante functie op een prachtige locatie op de Utrechtse Heuvelrug voor jou beschikbaar!
inHouten
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een commercieel talent. Wie ben jij? Iemand met een afgeronde hbo-opleiding en met 0 - 3 jaar werkervaring die graag in de automotive wil werken. Je bent leergierig en ambitieus. Daarnaast signaleer jij de commerciële kansen en ben je een dienstverlener in hart en nieren! Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan nu verder. 
inNieuwegein
Voor een opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Planner (m/v). Kun jij goed plannen en behoud jij het overzicht? Dan ontvangen wij graag jouw CV!
inHilversum
Vacature Online Marketeer gezocht met kennis van het optimaliseren van websites inclusief achterliggende procedures. Deze vacature is ontstaan om een geheel nieuw platform op de markt te lanceren. Ben jij op korte termijn, fulltime, beschikbaar en heb je affiniteit met retail? Lees verder voor meer informatie.
inNieuwegein
Heb jij enkele jaren eraring als Telefoniste Receptioniste en ben je op zoek naar een professionele organisatie waar je voor 24 uur per week aan de slag kunt? Het betreft een duo-baan, wij zoeken 2 parttimers. Lijkt dit je leuk? Dan is dit team  op zoek naar jou!
inNieuwegein
Voor een technische handelsonderneming in Nieuwegein, zijn wij op zoek naar een Marketing Medewerker Evenementen. In deze functie organiseer jij evenementen en beurzen en ligt de focus op de realisatie van campagnes.  
Alle vacatures
Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons weten naar welke vacatures u op zoek bent en wij informeren u!

Klik hier!

© Copyright 2018 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
X
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Kamphorst Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.