Wij denken in oplossingen
en mogelijkheden

 

Interim

Kamphorst Interim is specialist op het gebied van bemiddeling van interim kandidaten. Met Kamphorst Interim bereikt u snel de juiste Interim professional voor uw specifieke opdracht. U bent verzekerd van onze deskundige begeleiding gedurende het gehele traject.

Maatwerk

Wij leveren maatwerk op basis van een persoonlijk en deskundig advies. Geen opdracht is hetzelfde. Daarom vinden wij een goede inventarisatie van uw wensen en behoefte belangrijk. Kamphorst koppelt alleen de Interim kandidaten aan uw opdracht die voldoen aan uw vraag en van toegevoegde waarde zijn voor uw organisatie.

Uitgebreid beschikbaar bestand

Kamphorst Interim werkt met een divers bestand Interim professionals binnen; Finance, HR, Sales, Marketing /Communicatie en Logistiek. De kandidaten van Kamphorst Interim beschikken over ruime werkervaring en zijn snel inzetbaar in uw organisatie.

Zorgvuldige selectie

De Interim kandidaten waar Kamphorst mee samenwerkt hebben bewust gekozen voor een bestaan als zelfstandig ondernemer. Men ziet elk project als een nieuwe uitdaging en het geeft voldoening om resultaten te behalen in moeilijke situaties. Onze Interimmers zijn gekwalificeerd binnen hun vakgebied en blijven zich ontwikkelen door middel van training en opleiding.

Deskundige begeleiding

Gedurende het gehele Interim traject kunt u rekenen op deskundige begeleiding en een persoonlijk aanspreekpunt. Kamphorst Interim blijft betrokken en onderhoud op regelmatige basis contact met beide partijen.

Veilig zaken doen

Kamphorst is lid van de ABU en SNA gecertificeerd. Wij garanderen zekerheid, kwaliteit en financiële betrouwbaarheid.

Wanneer kiest u voor Kamphorst Interim:

 • Ter overbrugging wanneer een medewerker vertrekt
 • Een project waar specifieke kennis voor vereist is die u niet in huis heeft
 • Reorganisatie waardoor grote veranderingen moeten worden doorgevoerd
 • Langdurige afwezigheid van een medewerker door zwangerschapsverlof, ziekte of sabbatical
 • Drukke periode waarin extra personeelsinzet nodig is om het werk op tijd af te krijgen

Voordelen van Interim:

 • U huurt een medewerker in die continu investeert in zijn/haar ontwikkeling
 • Snelle inzetbaarheid
 • Inzetbaarheid van kandidaten met specifiek specialisme
 • U kunt met uw Interim medewerker concrete doelen bereiken
 • U werkt samen met gemotiveerde professionals die kiezen voor eigen ondernemerschap
 • U betaalt alleen de uren die daadwerkelijk gewerkt worden
 • All in tarief zonder verrassingen

Klik hier voor onze volledige Interim website!

Neem contact met ons op voor een afspraak!


Ga direct naar:


Kamphorst Uitzenden
Kamphorst Detacheren
Kamphorst Werving en Selectie
Kamphorst Payroll
Vacature aanmelden
Over Kamphorst
Onze vacatures

Vacatures
inUtrechtse Heuvelrug
Ben jij ervaren in het voeren van complexe financiële administraties en in het bezit van een relevant hbo-diploma? Bovendien beschikbaar voor 40 uur en gewend om in het Engels te communiceren op zakelijk niveau? Dan hebben wij een interessante functie op een prachtige locatie op de Utrechtse Heuvelrug voor jou beschikbaar!
inHouten
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een commercieel talent. Wie ben jij? Iemand met een afgeronde hbo-opleiding en met 0 - 3 jaar werkervaring die graag in de automotive wil werken. Je bent leergierig en ambitieus. Daarnaast signaleer jij de commerciële kansen en ben je een dienstverlener in hart en nieren! Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan nu verder. 
inNieuwegein
Voor een opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Planner (m/v). Kun jij goed plannen en behoud jij het overzicht? Dan ontvangen wij graag jouw CV!
inHilversum
Vacature Online Marketeer gezocht met kennis van het optimaliseren van websites inclusief achterliggende procedures. Deze vacature is ontstaan om een geheel nieuw platform op de markt te lanceren. Ben jij op korte termijn, fulltime, beschikbaar en heb je affiniteit met retail? Lees verder voor meer informatie.
inNieuwegein
Heb jij enkele jaren eraring als Telefoniste Receptioniste en ben je op zoek naar een professionele organisatie waar je voor 24 uur per week aan de slag kunt? Het betreft een duo-baan, wij zoeken 2 parttimers. Lijkt dit je leuk? Dan is dit team  op zoek naar jou!
inNieuwegein
Voor een technische handelsonderneming in Nieuwegein, zijn wij op zoek naar een Marketing Medewerker Evenementen. In deze functie organiseer jij evenementen en beurzen en ligt de focus op de realisatie van campagnes.  
Alle vacatures
Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons weten naar welke vacatures u op zoek bent en wij informeren u!

Klik hier!

© Copyright 2018 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
X
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Kamphorst Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.