Wij denken in oplossingen
en mogelijkheden

 

Detacheren

Detacheren is een ideale oplossing voor de snelle inzet van tijdelijk personeel. Anders dan bij uitzenden profiteert u bij detacheren van flexibiliteit gecombineerd met meer zekerheid. Detacheren wordt o.a. ingezet bij projecten, reorganisaties, piekperioden en langdurige ziekte.

Zeker maar toch flexibel

De gedetacheerde medewerker is in dienst bij Kamphorst Personeelsdiensten. Dat betekent dat wij alle werkgeversverplichtingen voor onze rekening nemen. U huurt de medewerker in voor de duur van uw opdracht of desgewenst langer. Met de detacheer formule bent u gegarandeerd van inzet en behoudt u uw flexibiliteit als werkgever.

Gedreven professionals

Kamphorst Personeelsdiensten werkt met ervaren professionals. Wij screenen onze medewerkers op kennis, ervaring, motivatie en ambitie. Gedetacheerden bij Kamphorst kiezen bewust voor een dienstverband binnen de detachering en zijn snel inzetbaar binnen uw organisatie. Kamphorst stimuleert haar medewerkers om zichzelf te blijven ontwikkelen door middel van opleidingsmogelijkheden.

Betrokkenheid en service

Kamphorst Personeelsdiensten is er voor werkgevers en werknemers. Wij leveren onze diensten op basis van persoonlijke wensen. U kunt bij ons rekenen op een eerlijk advies en optimale inzet. Wij staan voor persoonlijke aandacht en service voor werkgever en werknemer.

Geen werkgeversriciso

Als inlenende partij bent u vrij van werkgeversrisico’s. Dat betekent dat u geen werkgeversverplichting heeft en Kamphorst Personeelsdiensten het volledige juridische werkgeverschap uit handen neemt.

Kwaliteit

Kamphorst Personeelsdiensten is aangesloten bij de ABU en SNA gecertificeerd. Voor u houdt dit in dat wij de belangen van werknemers en werkgevers duidelijk voor ogen hebben en beide partijen zekerheid, kwaliteit en financiële betrouwbaarheid garanderen.

Voordelen van detacheren:

  • Flexibele personeelsinzet
  • U heeft de zekerheid dat onze professional de gehele gewenste periode inzetbaar is
  • Kwaliteit; u kunt rekenen op een ervaren en daadkrachtige medewerker
  • De werknemer staat niet bij u op de loonlijst (dus ook geen headcount)
  • Beperkt (ziekte)risico werkgeverschap
  • Geen werkgeversverplichtingen

Vacatures
inUtrechtse Heuvelrug
Ben jij ervaren in het voeren van complexe financiële administraties en in het bezit van een relevant hbo-diploma? Bovendien beschikbaar voor 40 uur en gewend om in het Engels te communiceren op zakelijk niveau? Dan hebben wij een interessante functie op een prachtige locatie op de Utrechtse Heuvelrug voor jou beschikbaar!
inHouten
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een commercieel talent. Wie ben jij? Iemand met een afgeronde hbo-opleiding en met 0 - 3 jaar werkervaring die graag in de automotive wil werken. Je bent leergierig en ambitieus. Daarnaast signaleer jij de commerciële kansen en ben je een dienstverlener in hart en nieren! Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan nu verder. 
inNieuwegein
Voor een opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Planner (m/v). Kun jij goed plannen en behoud jij het overzicht? Dan ontvangen wij graag jouw CV!
inHilversum
Vacature Online Marketeer gezocht met kennis van het optimaliseren van websites inclusief achterliggende procedures. Deze vacature is ontstaan om een geheel nieuw platform op de markt te lanceren. Ben jij op korte termijn, fulltime, beschikbaar en heb je affiniteit met retail? Lees verder voor meer informatie.
inNieuwegein
Heb jij enkele jaren eraring als Telefoniste Receptioniste en ben je op zoek naar een professionele organisatie waar je voor 24 uur per week aan de slag kunt? Het betreft een duo-baan, wij zoeken 2 parttimers. Lijkt dit je leuk? Dan is dit team  op zoek naar jou!
inNieuwegein
Voor een technische handelsonderneming in Nieuwegein, zijn wij op zoek naar een Marketing Medewerker Evenementen. In deze functie organiseer jij evenementen en beurzen en ligt de focus op de realisatie van campagnes.  
Alle vacatures
Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons weten naar welke vacatures u op zoek bent en wij informeren u!

Klik hier!

© Copyright 2018 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
X
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Kamphorst Personeelsdiensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.