Wij denken in oplossingen
en mogelijkheden

 

Snel zoeken
inHouten
Voor deze tijdelijke functie zoeken wij een vlot, zelfstandig persoon die kennis heeft van social media en administratieve taken op zich kan nemen.
inAmersfoort
Vacature Customer Service in Leusden voor 40 uur. Heb je enige werkervaring in orderverwerking en customer support en spreek je zowel Nederlands als Engels vloeiend? Dan komen we graag met je in contact!
inNieuwegein
Binnen deze functie weet jij alle IT gerelateerde vragen te beantwoorden en voer je diverse administratieve taken uit. Communicatief ben je sterk en je beschikt over een oplossingsgerichte houding!
inHoevelaken
Voor Euretco in Hoevelaken zijn we op zoek naar tijdelijke uitzendkrachten. Dit gaat om uitpak- en ophangwerkzaamheden, voor 6 werkdagen van 1 oktober t/m 8 oktober 2018.
inBarneveld
Voel jij je thuis in een familibedrijf en ben je sterk met cijfers? Durf jij de uitdaging aan om de eigenaar op kantoor te ondersteunen bij o.a. nacalculaties? Dan is dit de vacature bij Scheuter iets voor jou! 
inTiel
Weet jij met jouw natuurlijk leiderschap en daadkracht mensen om je heen te inspireren? Je bent een senior manager, hebt ervaring binnen een technische service gerichte organisatie en klaar om een BU te leiden? Dan is wellicht de vacature Service Operations Manager jouw volgende uitdaging!
Alle vacatures
De laatste vacatures per e-mail

Maak een Job Search Agent aan op onze website en ontvang de nieuwste vacatures in de mail.

Maak een job search agent

Schrijf je in!
Bekijk ons team
Bekijk ons team!
Nieuws
Lees meer over ons
Vraag ons magazine aan!
Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons weten naar welke vacatures u op zoek bent en wij informeren u!

Klik hier!

© Copyright 2018 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.

Kan ik je ergens mee helpen?

X
Je dreigt de pagina te verlaten

Heb je gevonden wat je zocht?

Chat met ons

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTART CHAT
X
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.