Wij denken in oplossingen en mogelijkheden

 

Snel zoeken
inRegio Den Haag
Wij zijn voor een gemeente in de regio Den Haag op zoek naar een Management Assistent voor de periode van 6 maanden voor 24 uur per week. Optie tot drie maanden verlenging behoort tot de mogelijkheden. Interesse? Neem dan contact op via de mail nieuwegein@kamphorstpersoneel.nl of bel naar 030-630 63 81.
inOverijssel
Ben jij beschikbaar voor een nieuwe opdracht als Consulent WMO? Voor een gemeente in de provincie Overijssel zijn wij voor de periode van 9 maanden voor 32 uur op zoek naar een ervaren WMO-er. Kans op verlenging is aanwezig. Past deze opdracht bij jou? Neem dan contact op via de mail nieuwegein@kamphorstpersoneel.nl of bel naar 030-630 63 81.
inProvincie Utrecht
Voor een uitvoeringsorganisatie binnen de gemeente Utrecht zijn wij op zoek naar een Jobhunter met eigen caseload die zich richt op jeugdwerkloosheid. Periode 6 maanden voor 32 tot 36 uur per week. Past deze opdracht bij jou? Neem dan contact op via de mail nieuwegein@kamphorstpersoneel.nl of bel naar 030-630 63 81.
inOverijssel
Ben jij op zoek naar een opdracht als Inkomensconsulent Rechtmatigheid en heb jij ervaring binnen dit vakgebied? Wij hebben een tijdelijke opdracht bij een gemeente in de provincie Overijssel voor de periode van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Het is voor 36 uur per week. Past deze opdracht bij jou? Neem dan contact op via de mail nieuwegein@kamphorstpersoneel.nl of bel naar 030-630 63 81.
inWest-Brabant
Heb jij enkele jaren werkervaring als WMO Consulent en ben jij per direct beschikbaar? Deze opdracht is voor 3 maanden met optie op verlenging. Neem contact op via detachering@kamphorstpersoneel.nl of bel naar 0317 - 620 722.
inZwolle
Per 1 december 2019 hebben wij een tijdelijke opdracht als salarisadministrateur. Deze opdracht is voor de duur van 6 maanden met kans op een verlenging van 2 x 6 maanden. Het is voor 36 uur per week. Past deze opdracht van salarisadministrateur bij jou? Reageer dan snel! Je kan voor al je vragen contact opnemen met ons via de mail nijkerk@kamphorspersoneel.nl of telefonisch 033- 451 95 67. De gesprekken vinden plaats op 22 november tussen 12:00 en 17:00 uur.
Alle vacatures

Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons weten naar welke vacatures u op zoek bent en wij informeren u!

Klik hier!

Nieuwe vacatures?

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Schrijf je in!
Bekijk ons team
Bekijk ons team!
Nieuws
Lees meer over ons
Vraag ons magazine aan!
© Copyright 2019 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.