Wij denken in oplossingen en mogelijkheden

 

Snel zoeken
inKesteren
Vacature Senior Salarisadministrateur bij een groeiende, internationale organisatie. Jij krijgt de verantwoordelijkheid over het salaris van je collega's!
inRhenen
Een jonge en snelgroeiende organisatie zoekt een Junior Controller die graag met cijfers werkt en samen stappen wil maken!
inHouten
Voor de komende twee maanden, zijn we ter ondersteuning van de afdeling boekhouding bij onze opdrachtgever in Houten, op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker voor 16 tot 24 uur per week.
inVertrouwelijk
Als aanspreekpunt van de afdeling Crediteuren zal jij de goederenadministratie en crediteuren behandelen. Ben jij cijfermatig sterk en heb jij snel door hoe de processen in elkaar steken? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze tijdelijke vacature Medewerker Crediteuren!
inHouten
Wij zijn per direct op zoek naar een Projectassistent in Houten. Jij ondersteunt een tweetal projectleiders en een aantal monteurs op administratief gebied. Het betreft een fulltime functie bij een groeiend, no-nonsense technisch bedrijf!
inEde
In deze functie ben jij de belangrijkste persoon binnen het bedrijf die gaat over het borgen en verbeteren van alle system safety aspecten. Door jouw advisering worden alle nodige risico's beperkt en potentiële gevaren voor mens en omgeving zoveel mogelijk beperkt tot het minimum.
Alle vacatures

Heeft u niet gevonden wat u zoekt?

Laat ons weten naar welke vacatures u op zoek bent en wij informeren u!

Klik hier!

Nieuwe vacatures?

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Schrijf je in!
Bekijk ons team
Bekijk ons team!
Nieuws
Lees meer over ons
Vraag ons magazine aan!
© Copyright 2019 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.