Detacheren

Detacheren is een ideale oplossing voor de snelle inzet van tijdelijk personeel. Anders dan bij uitzenden profiteert u bij detacheren van flexibiliteit gecombineerd met meer zekerheid. Detacheren wordt o.a. ingezet bij projecten, reorganisaties, piekperioden en langdurige ziekte.

Zeker maar toch flexibel

De gedetacheerde medewerker is in dienst bij Kamphorst Personeel. Dat betekent dat wij alle werkgeversverplichtingen voor onze rekening nemen. U huurt de medewerker in voor de duur van uw opdracht of desgewenst langer. Met de detacheer formule bent u gegarandeerd van inzet en behoudt u uw flexibiliteit als werkgever.

Gedreven professionals

Kamphorst Personeel werkt met ervaren professionals. Wij screenen onze medewerkers op kennis, ervaring, motivatie en ambitie. Gedetacheerden bij Kamphorst kiezen bewust voor een dienstverband binnen de detachering en zijn snel inzetbaar binnen uw organisatie. Kamphorst stimuleert haar medewerkers om zichzelf te blijven ontwikkelen door middel van opleidingsmogelijkheden.

Betrokkenheid en service

Kamphorst Personeel is er voor werkgevers en werknemers. Wij leveren onze diensten op basis van persoonlijke wensen. U kunt bij ons rekenen op een eerlijk advies en optimale inzet. Wij staan voor persoonlijke aandacht en service voor werkgever en werknemer.

Geen werkgeversriciso

Als inlenende partij bent u vrij van werkgeversrisico’s. Dat betekent dat u geen werkgeversverplichting heeft en Kamphorst Personeel het volledige juridische werkgeverschap uit handen neemt.

Kwaliteit

Kamphorst Personeel is aangesloten bij de ABU en SNA gecertificeerd. Voor u houdt dit in dat wij de belangen van werknemers en werkgevers duidelijk voor ogen hebben en beide partijen zekerheid, kwaliteit en financiële betrouwbaarheid garanderen.

Voordelen van detacheren:

  • Flexibele personeelsinzet
  • U heeft de zekerheid dat onze professional de gehele gewenste periode inzetbaar is
  • Kwaliteit; u kunt rekenen op een ervaren en daadkrachtige medewerker
  • De werknemer staat niet bij u op de loonlijst (dus ook geen headcount)
  • Beperkt (ziekte)risico werkgeverschap
  • Geen werkgeversverplichtingen

Nieuwe vacatures?

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
© Copyright 2023 Kamphorst Personeel, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie