Wij denken in oplossingen en mogelijkheden

 

Snel zoeken

Communicatie vacatures

Ga naar onze marketing vacatures voor een overzicht van de recente vacatures in de functiegroep Marketing / Communicatie. U kunt ook ons complete vacature overzicht bekijken of een open sollicitatie doen. Of check onze sollicitatie tips ter voorbereiding van uw sollicitatiegesprek!

Meer informatie over communicatie vacatures

De communicatie vacatures vallen onder de functiegroep Marketing en Communicatie. Enkele functienamen behorende bij communicatie vacatures: Communicatie medewerker, Marketing Communicatie medewerker en Woordvoerder. Veel voorkomende werkzaamheden die verricht worden in communicatie vacatures zijn onder andere het opstellen van communicatieplannen, woordvoerder voor directie, verantwoordelijk voor interne communicatie zoals het personeelsblad, persconferenties en het organiseren van beurzen en evenementen.

Er bestaan communicatie vacatures van verschillende niveau's. Van LBO tot WO+. Naar gelang het niveau zal de vacature meer of minder sturend zijn. Zo zal een Communicatie medewerker op MBO niveau zich veelal bezig houden met praktische uitvoerende taken terwijl een Communcatie Manager of PR Manager op HBO / WO+ niveau sparringpartner is tussen directie en de werkvloer. Bij Kamphorst komt u communicatie vacatures van ieder niveau tegen!

Communicatie vacatures bij Kamphorst

Kamphorst is als office- specialist zeer bekend met communicatie vacatures. Vind zelf uw nieuwe baan in ons totaaloverzicht van communicatie vacatures. Ga naar ons overzicht van alle vacatures en selecteer de functiegroep Marketing / Communicatie of voer een trefwoord in.

Stond uw interessante vacature momenteel niet in het overzicht? Laat ons die vacature voor u vinden, en maak gebruik van de optie voor een open sollicitatie.

Wilt u meer informatie over communicatie vacatures? Laat u door ons nader informeren en neem contact met ons op.

© Copyright 2019 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.