Snel zoeken

Commercieel medewerker

Onder de link Commercieel Medewerker zijn al de commerciële en marketing vacatures te vinden die momenteel bij Kamphorst open staan. Wanneer u vacatures in een andere functiegroep zoekt, kunt u naar ons totaaloverzocht van actuele vacatures of naar onze zoekmodule op onze homepagina gaan.

In vrijwel elke (commerciële) organisatie is er een Commercieel Medewerker te vinden. Vaak bestaat een commerciële binnendienst uit meerdere collega’s Commercieel Medewerker. De term Commercieel Medewerker wordt voor vele werkzaamheden en functienamen gebezigd. Van keiharde acquisitie tot administratieve klantenondersteuning. Ook kan de vacature Commercieel Medewerker een functie in de commerciële buitendienst betreffen. Deze informatiepagina gaat echter over de binnendienst.

Dat de vacature Commercieel Medewerker een belangrijk onderdeel is van de totale bedrijfsvoering blijkt wel uit het grote aanbod aan commerciële opleidingen. Van VMBO tot en met universitair niveau. Zo zijn daar bijvoorbeeld VMBO Handel, MBO en HBO CE (Commerciële Economie) en de universitaire studie Bedrijfswetenschappen. Ook zijn er specialistische vervolgopleidingen die de Commercieel Medewerker helpen met zijn/ haar ontwikkeling, zoals NIMA. Het doel van al deze opleidingen hebben echter wel 1 gemene deler: zoveel mogelijk geld verdienen voor de organisatie.

Commercieel Medewerker en Kamphorst

Als hét werving en selectiebureau in Midden Nederland voor MBO vacatures en HBO vacatures in het Office Segment heeft Kamphorst veel ervaring met vacatures Commercieel Medewerker. Of u nou een vacature zoekt als Medewerker Commerciële Binnendienst, Medewerker Customer Support of als Ordermanager, bij Kamphorst bent u aan het juiste adres.

Wanneer u ons complete aanbod van vacatures bekijkt, vindt u wellicht uw vacature Commercieel Medewerker al in de lijst. Nog niet de ideale functie gevonden? Vul dan ons open sollicitatie formulier in, wellicht dat wij u in de (nabije) toekomst wel van dienst kunnen zijn.

Wilt u meer weten over Kamphorst en/ of vacatures Commercieel Medewerker, neem dan contact met ons op.

© Copyright 2023 Kamphorst Personeel, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie