Wij denken in oplossingen
en mogelijkheden

 

Snel zoeken

Bijbaan

Bijbaan

Bijbaan. We kennen het allemaal, een paar uur werken naast je studie of wellicht wat bijverdienen op je oude dag. De bijbaan maakt het mogelijk! Een bijbaan is flexibel, leerzaam en nuttig. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Neem eens contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Onze medewerkers vertellen je graag of er op dit moment mogelijkheden voor je zijn. We helpen je graag aan jouw bijbaan!

Vakantiebaan

Vakantiebaan gezocht! Is dit jouw kreet en ben je op zoek naar een vakantiebaan, tijdelijk werk of seizoenswerk? Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres! Schrijf je in zodat we je kunnen benaderen bij vraag naar vakantiekrachten. Net afgestudeerd? Denk eens aan een vakantiebaan als opstap naar een nieuwe baan!

Bijbaan te vergeven?

Bent u werkgever en op zoek naar een vakantiekracht? Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen graag contact met u op.
© Copyright 2018 Kamphorst Personeelsdiensten, All right reserved.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTART CHAT
X
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "opslaan" te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. De website is ook te gebruiken zonder uw akkoord. Lees hierover meer in ons privacystatement.