Snel zoeken

Bijbaan

Bijbaan

Bijbaan. We kennen het allemaal, een paar uur werken naast je studie of wellicht wat bijverdienen op je oude dag. De bijbaan maakt het mogelijk! Een bijbaan is flexibel, leerzaam en nuttig. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Neem eens contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Onze medewerkers vertellen je graag of er op dit moment mogelijkheden voor je zijn. We helpen je graag aan jouw bijbaan!

Vakantiebaan

Vakantiebaan gezocht! Is dit jouw kreet en ben je op zoek naar een vakantiebaan, tijdelijk werk of seizoenswerk? Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres! Schrijf je in zodat we je kunnen benaderen bij vraag naar vakantiekrachten. Net afgestudeerd? Denk eens aan een vakantiebaan als opstap naar een nieuwe baan!

Bijbaan te vergeven?

Bent u werkgever en op zoek naar een vakantiekracht? Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen graag contact met u op.
© Copyright 2023 Kamphorst Personeel, All right reserved.
Stel je vraag via WhatsApp
Wij gebruiken gepersonaliseerde advertenties om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.
Weigeren Meer informatie