Werken bij Kamphorst

Werken bij Kamphorst Personeel

Aan de slag bij Kamphorst? Wij staan altijd open voor nieuw talent. Ambieert u een baan in de arbeidsbemiddeling? Zowel een doorgewinterde matchmaker is welkom. Maar we komen ook graag met u in gesprek, als u bereidt bent samen met en bij ons het vak te leren!

Bij Kamphorst kunt u misschien wel aan de slag en kunt u dromen waar maken. Kamphorst Personeel is sinds 2000 actief als regionale en onafhankelijke onderneming op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen het Office Segment

De arbeidsmarkt is altijd in beweging. Geen dag is hetzelfde! Met uw input draagt u bij aan het succes van morgen. Kamphorst Personeel is een vooruitstrevende organisatie. Onze persoonlijke aanpak is kenmerkend voor onze werkwijze en maatwerk is ons uitgangspunt.

In onze gezellige vestigingen in Nieuwegein, Rhenen, Nijkerk, Apeldoorn en Deventer doen we er alles aan om werk en talent met elkaar te laten matchen. Of u nu kiest voor Werving & Selectie, Uitzenden, Detacheren, Interim of op zoek bent naar een plek binnen het Sociaal
Domein.

In uw dagelijkse werkzaamheden vindt u bij Kamphorst vrijheid in denken, doen en ondernemen. We bieden u ruimte om het beste uit uzelf te halen. Er wordt gewerkt in hechte teams. We houden van hard werken maar ook vooral van plezier. Daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten voor onze medewerkers en gezelligheid op de werkvloer.

Vacatures

Wij hebben momenteel meerdere vacatures openstaan binnen Kamphorst:

Wordt u onze nieuwe collega? Solliciteer nu!

 

Open sollicitatie

Bent u geïnteresseerd in een dienstverband bij Kamphorst maar zijn er op dit moment geen passende vacatures? Stuur een open sollicitatie en wie weet kunt u als nieuwe collega bij ons aan de slag!

Open sollicitatie